WIJ ZIJN VOOREND VLAARDINGEN

Introductie Voorend

Voorend heeft zich na de start in 1986 ontwikkeld tot een betrouwbaar bedrijf met inmiddels een 10 tal medewerkers en is al vele jaren een begrip in Vlaardingen en omgeving, maar ook daarbuiten. In die jaren hebben wij ons geprofileerd als een betrouwbaar bedrijf met goede kennis van zaken dat met gekwalificeerd personeel u van dienst kan zijn bij het installeren van verschillende installaties.  Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren ook gespecialiseerd in onder meer de volgende vakgebieden:

Loodgieter werkzaamheden, elektrotechniek, riolerings werkzaamheden, lekdetectie, dakbedekking, zink, koper en lood werkzaamheden, het plaatsen van keukens, complete verbouwing van badkamer en toiletten, diamantboren en zagen (steen en beton), aanbrengen van mechanische ventilatie, tegelwerk (wand- en vloertegelwerk)

Heeft u vragen over één van deze vakgebieden of wilt u een offerte aanvragen o.i.d. dan kunt ons bedrijf dagelijks telefonisch bereiken onder nummer: 010-248 91 35 mail naar info@voorend-vlaardingen.nl of via deze website onder contact. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

Heeft u een vraag, wilt u een offerte om te weten wat wij voor u kunnen betekenen?