ONZE WERKZAAMHEDEN

Water / Gas / Cv-installaties

U kunt ook bij Voorend terecht voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, een keuken- of bad geiser, leidingwerk ( koudwater, warmwater, gas, kunststof, koper en staal ) een gasboiler, WTW unit of mechanische ventilatie of het onderhoud hiervan.

Wij zijn landelijk erkend gas - en waterinstallateur.

Sanitair werken

Uw ideeën en wensen zetten we graag om tot prachtige ruimtes waarin uw zich thuis voelt. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en renoveren van badkamers, toiletten en andere ruimtes in woningen en bedrijfspanden. Gedrevenheid en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij Voorend heeft u de zekerheid van een loodgieter met een compleet pakket aan diensten en deskundigheid. Wij houden uw badkamer-verbouwing geheel in eigen beheer: van de offerte tot de oplevering. Omdat Voorend meerdere disciplines beheerst  kunnen wij u daardoor verzekeren van een goede doorlooptijd van uw badkamer, toilet en keuken-renovatie.

Uw wensen staan centraal

Zink- en loodwerken

Zink,koper & loodwerk is een ambacht wat dagelijks door ons wordt uitgevoerd. Wij beschikken over de middelen en kennis om deze materialen in een gewenst eindresultaat te verwerken. Door de combinatie van ambacht, moderne technieken en uitvoeringen in eigen beheer kan alles op maat naar uw wens gemaakt worden. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van materialen die jaren mee gaan.

Voorend is ervaren in alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot zink & loodwerk waaronder :

Reparatie zink, koper en lood,
Onderhoud zink, koper en lood
Aanbrengen van nieuw zink koper en lood
Dakgoten
Hemelwater afvoer

 Dakbedekking

U kunt bij Voorend terecht voor grote projecten, zoals het vernieuwen van het hele pannendak, dakkapel of platte dak, maar ook voor kleinere klussen zoals dak lekkages en dakgoot lekkage. Kilgoot, platte daken of dakgoot lekkages verhelpen wij met voorrang en onder garantie. Werkzaamheden bestaan uit:

  • Dakrenovatie: Wanneer uw dakbedekking aan complete vernieuwing nodig is, haalt een dakdekker de oude laag van uw dak en krijgt het dak een compleet verse laag dakbedekking.
  • Nieuw dak: Bent u van plan een eigen huis te laten bouwen of is de gehele dakconstructie van uw woning aan vervanging toe? Dakdekkers pakken de dak klus van a tot z voor u op.
  • Dak reparatie: Is een onderdeel van uw dak niet meer in staat om u te beschermen tegen alle weersomstandigheden? Denk hierbij aan gebroken dakpannen of een scheurtje in uw bitumen dakbedekking. Laat Voorend dan een dak reparatie uitvoeren.
  • Onderhoud: Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuw geplaatste dakbedekking of ligt de dakbedekking er al een tijdje op en is het tijd voor een goede onderhoudsbeurt? Ook deze klus pakken dakdekkers voor u op.

Maar er is meer. Zoals we net al zeiden kunnen dakdekkers alle klussen op het dak oppakken. Wilt u bijvoorbeeld uw dak laten isoleren of direct een dakraam of dakkapel laten plaatsen? Maak deze wensen dan vooral bespreekbaar. Zo heeft u maar één keer gerommel op het dak.

Elektrotechniek

Voorend is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebureau met ruim 30 jaar ervaring in advies, ontwerp en aanleg van elektra, beveiliging en telecom installaties, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij bieden volledig onderhoud aan uw (al bestaande) installatie, dat houdt in dat wij uw installatie kunnen uitbreiden, vernieuwen en problemen met de installatie voor u oplossen.

U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige groepen- of stoppenkast, maar ook voor complete netwerkbekabeling en nieuwbouwprojecten zijn wij uw installatiespecialist.

Rioolwerk / Verstoppingen

Vakkundige hulp bij verstoppingen

Een verstopping in huis leidt meteen tot overlast. Uw toilet spoelt niet meer door en het water in de gootsteen kan nergens heen. Maar ernstige verstoppingen zijn niet zomaar te verhelpen met een simpele ontstopper. Want als het probleem diep in het riool zit, dan heeft u een echte specialist nodig. Rioolservice Voorend schiet u graag te hulp. Wij gaan doeltreffend te werk zodat het riool snel weer goed doorstroomt.

Wij beschikken over specialistische apparatuur waarmee we elke ontstopping aankunnen.
kleine camera’s
Grote camera’s
Spuitwagen
Allerlei soorten veren
Graafmachine
Rupsdumper
24 uur service

Lekdetectie

Lekkages kunnen voorkomen op de raarste plekken. In sommige gevallen kunt u een redelijke schatting doen waar de lekkage zich bevindt. In andere gevallen staat u voor een raadsel. Voor ons maakt het niet uit. Met onze moderne apparatuur sporen wij de lekkage razendsnel voor u op.

U kunt een lekkage op laten sporen in iedere ruimte binnen en buiten uw huis, bedrijfspand, flat of schip.

De Diamantboor- en Zaagtechniek

Voorend is gespecialiseerd in betonboren, -zagen en frezen. Onze medewerkers kunnen deze werkzaamheden verrichten in beton, metselwerk, zand-cementdekvloeren, asfalt, natuursteen en bouwmaterialen van gips. Daarmee is Voorend allround als het gaat om boren en zagen met diamant gereedschap. Wij maken gebruik van de beste en modernste apparatuur en daardoor kan er uiterst efficiënt gewerkt worden tegen een concurrerend tarief.

 Onderhoud

 Wist u dat de cv ketel gemiddeld duizend branduren maakt per jaar? Dat is een behoorlijk aantal voor een technisch apparaat waar we niet vaak naar omkijken. Als de cv ketel immers geïnstalleerd is zal deze het voorlopig wel uithouden. Echter net als bij alle andere technische apparaten, heeft ook de cv ketel onderhoud nodig. U zult het niet altijd opmerken, maar ook bij de cv ketel kunnen onderdelen gaan roesten en/of slijten. Dit zijn immers dingen die wij vaak tegenkomen. In veel gevallen worden deze mankementen niet opgemerkt, totdat er een storing plaatsvindt en een reparatie nodig is. Door cv onderhoud zal de kans op een onverwachtse storing en reparatie aanzienlijk verlagen.

Ook kan slecht onderhoud zorgen voor een hogere energierekening? Een groot aantal huishoudens is zich hiervan niet bewust.

 

Wanneer u in de buurt van Vlaardingen woont, zal het een groot voordeel betekenen om cv onderhoud te laten verrichten. 

Service

  • Scherpe tarieven
  • Gratis offerte
  • Erkende elektriciens
  • Erkende Loodgieter